fbpx
FAQ
Ik vind het spannend om te investeren...
Dat snap ik, investeren is ook spannend! Ik heb veel geld uitgegeven aan trainingen die alleen maar voor meer verwarring zorgden. Maar dit programma is anders. Door de begeleiding in het VIP traject, maar vooral ook omdat je er stap voor stap doorheen gaat. Dus laat me je dit vragen: als ik je een klant garandeer, zou je dan ja zeggen? Als dat zo is, heb je geluk. Ik bied namelijk een klantgarantie aan om die angst bij je weg te nemen. Als jij geen nieuwe klant krijgt tijdens het traject, dan betaal ik jouw deelnamegeld terug. Je hoeft alleen maar al het huiswerk en actiestappen in te sturen om het geld terug te krijgen. Ik geloof namelijk niet alleen met mijn hele hart in dit programma, maar ook in JOU!
Haal ik hiermee 10K omzet per maand?
Als jij dat wilt, ja. Maar The Spice Up Academy is niet gefocust op aantallen. Want misschien ben jij wel super blij met 5K, of 20K. Ik help je echte connecties te maken met de juiste mensen, terwijl we ondertussen zorgen dat jij de juiste skills, strategieën en systemen hebt om van die connecties klanten te maken. En dat kunnen er zo veel zijn als jij wilt.
Wordt er wel echt naar mijn bedrijf gekeken?
JA! 100% JA! Als je kiest voor het DIY traject, dan kies je ervoor om het zelf te doen. Maar kies je voor het VIP traject, dan zit je met me opgescheept. Want ik ben er voor je. Every step of the way. Er zijn maar maximaal 25 plekken in het VIP traject, zodat we het intiem kunnen houden en je veel persoonlijke begeleiding van mij krijgt.
Hoe lang duurt het traject?
We gaan 6 maanden aan de slag. Alles wat korter is gaat je niet het level van support geven die je nodig hebt om jouw business te groeien en/of op te schalen.
Wat is het verschil tussen DIY en VIP?
In het Do It Yourself (DIY) traject doe je het zelf. Je krijgt alle lesstof, 50+ videotrainingen, worksheets, templates, spreadsheets. Genoeg om zelf aan de slag te gaan en jouw business te veranderen. Zoek je extra support? Dan is het VIP traject een goede optie. Daar krijg je namelijk iedere 2 weken een call met Claimy en de groep, 1 live dag aan de start van het traject en 1 aan het einde, één 1-op-1 call met Claimy, iedere twee weken een mastermind call met de groep en een community waarin iedere vraag beantwoord wordt.
Hoe veel coaching is er?
In het VIP traject: - Iedere 2 weken een call met Claimy en de groep - Iedere 2 weken een mastermind sessie - Feedback op opdrachten - Een community waarin je tussendoor al je vragen kunt stellen. Er blijft geen één vraag onbeantwoord.
Krijg ik meteen toegang tot alle content?
Nee. Ik weet hoe overwhelmed marketing kan zijn. Er is namelijk zó veel dat je kunt doen en dat is misschien ook één van de redenen waarom je hier bent: jij wilt een plan. Een plan die werkt. Die bied ik je. Stap voor stap. Iedere week komt er nieuwe content voor je online, zodat jij precies weet wat je wanneer kunt doen en stap voor stap toewerkt naar jouw doelen.
Ik heb nog wat vragen of ik twijfel...
Dat kan! Stuur me een DM op @thesoukacademy of mail even naar info@thesoukacademy.nl en ik help je met al je vragen. Wil je liever bellen? Geef dat dan ook even aan, dan plannen we een call in. Op die manier kunnen we samen kijken of dit traject juist is voor jou en jouw business.
Hoe ver moet je zijn met je bedrijf?
Het maakt niet uit of je net begint of al 5 jaar jouw business runt. Als jij denkt dat er dingen beter kunnen in jouw marketing en sales, je graag wilt groeien met jouw bedrijf en dat het liefst sneller dan select bezorging bij Bol.com, dan is dit programma voor jou. De vrouwen die meedoen halen resultaten. Ze kunnen stoppen met hun baan, draaien meer omzet dan ooit, groeien, werken met de leukste klanten en ervaren meer vrijheid dan ooit. Ze hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze zijn ambitieus. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf. We weten allebei dat jij dat ook doet. Nou, The Spice Up Academy is hoe je ze behaalt.