fbpx

11 januari 2021

#1 Wat jij kan verwachten van de CEO chats podcast

LUISTER DEZE AFLEVERING OP SPOTIFY / APPLE / GOOGLE

Het moment waar ik heel lang naartoe heb geleefd: vandaag lanceren we officieel de CEO chats podcast! YAY!!! Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jou kan delen. 

Ik deze aflevering vertel ik je alles over wie ik ben, wat je van deze podcast kunt verwachten en wat je hier gaat leren. 

Luister deze podcast tijdens het wandelen, koken, fietsen of gewoon als je op de bank zit. Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in zelfontwikkeling: of dat nu geld of tijd is. Daarom zou ik het fantastisch vinden als deze podcast een onderdeel wordt van je routine. 

Je kunt 2 afleveringen per week van CEO chats verwachten. Op maandag zijn dat interviews met inspirerende vrouwelijke ondernemers en op donderdag solo shows waarin ik al mijn tips en learnings met je deel.

Ondernemerschap is niet makkelijk en ondernemen is zeker geen overnight succes. Ik weet dat er heel veel vrouwen zijn die zich in hun ondernemers journey alleen voelen en dat hoop ik met deze podcast een beetje bij je weg te nemen. Op Instagram lijkt het namelijk dat iedereen haar leven perfect is en onbewust weten we dat dat niet zo is, maar toch vergelijken we onszelf met dat beeld. Met deze podcast wil ik een plek creëren waar we open, eerlijk en kwetsbaar kunnen zijn, met mijn gasten, maar ook met jou. 

Alle afleveringen zijn er voor jou om te zorgen dat je geïnspireerd raakt, nieuwe dingen leert, gemotiveerd blijft en vooral om jou te helpen je business naar het volgende level te tillen. Met deze podcast ga ik je dingen leren waar je meteen mee aan de slag kunt. Ik ben hier niet om jouw tijd te verdoen. Als ik praat over een theorie, dan leg ik ook uit hoe jij deze kunt toepassen en implementeren. Ik wil dat je altijd the next steps weet als een aflevering afgelopen is. 

In de aflevering vertel ik je ook over wie ik ben. Claimy, de host van deze CEO chats podcast. Meer kun je ook vinden op mijn Instagram @thesoukacademy.

De CEO chats podcast is er om jou een goede dosis motivatie, creativiteit en inspiratie te geven op het gebied van ondernemerschap. Claimy en haar ambitieuze vrouwelijke gasten delen in deze marketing podcast bruikbare strategieën voor meer succes, sales, omzet, productiviteit en een ijzersterke marketing mindset. Alles om jouw business naar het volgende level te tillen!